Актуальні українські вишиванки

Цього літа як ніколи актуальні українські вишиванки. Завдяки тому, що їх виготовляють з натуральних тканин, в них не жарко і дуже комфортно влітку, крім того, на дівчатах вони виглядають просто дивовижно! І, як би ви не думали, вишиванку можна назвати дійсно універсальною річчю, так як вона здатна стильно і оригінально доповнити будь-який образ, а вірніше — стати його основою.Вишиванки з джинсамияк і з чим носити вишиванку.

Якщо ви любите одягатися зручно, то напевно найчастіше виходите з дому в джинсах. Вишиванка до джинсів стане прекрасною ідеєю — вона зробить образ яскравим, незвичайним, свіжим! До джинсів ви можете вибрати практичес будь-який фасон вишиванки — від тікотажной футболки з вишивкою до класичної білої сорочки з вишитими квітами.

Подовжену вишиванку можна носити під джинси як туніку, підкресливши талію поясом, так і заправивши всередину — так ви будете виглядати дуже елегантно. В незалежності від лдіни рукава класична біла вишиванка буде чудово виглядати з джинсами, тільки джинси краще вибрати прості, одноколірні.

До речі, ще однією доброю ідеєю під вишиванку стануть джинсові шорти! Звичайно, спідниця до вишиванки — це класика. В ідеалі вишиванку найкраще носити з розкльошені і плісированими спідницями, хорошою ідеєю стануть спідниці в стилі new look. Ідеально доповнить вишиванку спідниця трохи вище колін чорного, бордового або червоного кольору в комбінації з туфлями або чобітками з заокругленим носком і товстим каблучком. В даному випадку також фасон вишиванки може бути практично будь-яким. Або ж спідничка може бути білою і мереживною — тоді ваш образ буде неймовірно ніжним!

Якщо ви дуже любите тонкі і легкі, ніжні і витончені спіднички в підлогу, з ними вишиванка також буде виглядати чудово. Але в цьому випадку вам краще віддати перевагу не класичним білим вишиванок, а більш витонченим і сучасним з версіями — з тоненькою злегка світиться тканини, з коротким рукавом або зовсім без нього, з великим вільним вирізом і т.д. Можливо, навіть укорочені вільні топи з вишивкою … Загалом, якщо ваші ноги повністю закриті, сильніше відкрийте руки і плечі.

Бізнес-леді, які хочуть носити вишиванку на роботу, можуть скомбінувати її з класичною чорною спідницею фасону «олівець». Але в цьому випадку краще вибирати вишиванку більш строгого крою. Мабуть, це — самий жіночний наряд в національному стилі. Якщо вам пощастить знайти гарне плаття вишиванку, обов’язково поповните їм свій літній гардероб. Сучасні сукні з вишивкою можуть бути практично будь-якого фасону: від кокетливих суконь вільного крою і ніжних сарафанчиків до класичних моделей, які виглядають дуже жіночно і елегантно.Також рекомендуємо звернути увагу на довгі і вільні сукні-вишиванки сорочкового крою, які в поєднанні з паском стануть прекрасним рішенням для відпочинку ввечері або на курорті.