Як сподобається хлопцеві у школі?

Мабуть, кожна дівчинка рано чи пізно закохувалась до безпам’ятства, або була дуже зачарована зовнішністю симпатичного молодого человека. Голова паморочиться, а щоки повільно рожевіють, і здається, що він такий один на всьому білому світі!

А перед черговим відвідуванням уроків виливаєш на себе підлогу флакона маминого парфуму, фарбуєш вії, робиш приголомшливу зачіску і одягаєш свої найкрасивіші речі. Це ейфорія, яку хочеться насолоджуватися знову і знову. Але як привернути його увагу, а головне, як дати зрозуміти, що він тобі не байдужий? Іноді дуже складно пересилити себе та підійти, сказати привіт, розпитати про те, як у нього справи. Але ж ти ж дівчинка, і навіщо тобі підходити першою? Адже це має робити він? У наш час таку поведінку точно вважатимуть ненормальною і трошки абсурдною.

Але й у цій ситуації є кілька виходів. Спочатку перестань малювати собі щасливе майбутнє і почти жити сьогоденням. Уявляй не те, як ви будете гуляти за ручку і цілуватися, а то як вперше заговоріть і зустрінетеся поглядом. Потай дізнайся, які смаки у твого предмета зітхання, і які секції, гуртки він відвідує у вільний від навчання час. Запишись на них щоб стати трохи ближче і розширити коло спільних інтересів. Підходь до знайомства з далекого. Заведи знайомства з тими, хто вже знайомий з цим молодим чоловіком, але не в жодному разі не розпитуй про нього, інакше всі зрозуміють, що до чого.

При цьому не намагайся бути сірою мишкою і весь час залишатись осторонь. Від твоєї бездіяльності – дива не станеться. Покажи себе всіма різними способами та засобами, дай зрозуміти, що ти товариська і життєрадісна (багато хто любить усміхнених і добрих людей). Не перестарайся, це також дуже важливо. Зайве вихваляння себе коханої, демонстративна велич не тільки відштовхнуть його від тебе, а й залишать негативне враження. Якщо ж зустріч та знайомство вже відбулося, не варто бути надто нав’язливою, багато випитувати і голосно сміятися над його жартами. Цим ти можеш виявити свою нетактовність і невихованість. Перші кроки до спілкування мають виявитися з його боку, інакше шансів на успіх таких стосунків досить мало. Покажи, що ти трохи недоступна і не стрибай на шию за першої нагоди. Можливо, такий шлях до знайомства з привабливим хлопцем досить складний, але чого не зробиш, коли в серце стукає кохання!